zaterdag 15 februari 2014

Kaarten maken

Wat is Pinterest toch verslavend! Er staat zoveel moois op, en niet alleen op haakgebied! De afgelopen week zat ik bijna dagelijks allerlei moois te bekijken en te (re)pinnen :-)
Vanmiddag was het eindelijk weer eens tijd om ook zelf moois te maken! Ik maakte een paar verjaardagskaarten en een bedankkaart. Voor de verjaardagskaarten maakte ik mijn eerste stempel: een cadeautje! En voor een eerste keer ben ik helemaal niet ontevreden :-)


Deze kaarten maakte ik:Voor de verjaardagskaarten gebruikte ik correspondentie kaarten van de Hema, Hema en MT slinger maskingtape, stickers van Leuke Lintjes, mijn zelfgemaakte stempel en de gummetjes van potloden voor de 'finishing touch' stempels :-)
De bedankkaart maakte ik van knutselkarton van de Action, een correspondentiekaart van de Hema, kringloopletters die ik van @sibbeldientje kreeg en een mooi stukje papier dat ik van de ontvanger van de kaart kreeg :-)

Drie verjaardagskaarten zijn al geschreven en voor alledrie de kaarten maakte ik een envelop. 


Het bladpapier kreeg ik van @maaikeschimmel, het roze/oranje karton is van de Hema en het vrolijke groene papier met (twitter)vogels kocht ik bij de Prijsmepper.

Het was heerlijk om creabea bezig te zijn! Hopelijk lukt dat binnenkort (vanavond/morgen?) weer!Geen opmerkingen:

Een reactie posten